Marken Gjestehus

Ankomstdag:
Avreisedag:

 • Velkommen

  Sentralt og billig Gjestehus / Hostel for dem som ønsker å bruke pengene sine på noe mer enn bare å sove - en utmerket base for å utforske Bergen by. Vårt hostel er stilig og moderne, sentralt, trygt og rimelig. 

  Vi tilbyr overnatting til alt fra bedriftskunder, familier, og  til ryggsekkturister (backpackers). Passer også godt for skoleklasser, idrettslag og grupper. Kort sagt gjester som ønsker å bo best mulig til en lav pris. Sammen med våre medarbeidere er de alle med på å skape den spesielle hjemlige og koselige atmosfære som kjennetegner Marken Gjestehus - et moderne vandrerhjem!

  Marken Gjestehus er utmerket plassert, og er rent og komfortabelt, med det lille ekstra som gjør at du føler det mer som et hotell - uten prislappen. Vi er overbevist om at det kan være luksus og design i enkelhet. • Pris info

  Marken Gjestehus har god kapasitet med 22 rom (73 senger) og tilbyr reisende i alle aldre overnatting i en hyggelig og trivelig atmosfære. Fire, åtte og ti sengs-rommene deler du med andre gjester av samme kjønn, eller dere kan leie hele rommet som gruppe. Foretrekker du eget rom kan vi tilby enkeltrom og  2-sengsrom, noen også med eget bad. I tillegg har vi trippelrom med eget bad, som også leies ut som enkelt og dobbeltrom. Til rommene uten eget bad finner du flotte fliselagte dusjer og toaletter i korridoren. Rommene er lyse og trivelige og er utstyrt med garderobe ( låstbart garderobeskap på flersengsrom), skrivepult, stoler og speil. Sengene er utstyrt med dyne og pute. Du kan ta med sengetøy og håndklær, eller leie hos oss.  Sengetøy kr. 65,- / Håndkle kr. 15-. Alle være gjester får gratis WIFI, tilgang til fullt utstyrt kjøkken og fellesrom.   Rominfo

  1

  sengs

  Enkeltrom

  Enkeltrom med eller uten eget bad. Pris fra kr. 525,- / 705,- Se Booking. Alle rom er utstyrt med arbeidsplass med godt leselys, garderobe, gulv med eikeparkett.  

  2

  sengs

  Dobbeltrom

  Dobbeltrom med eller uten eget bad. Pris fra 305,- / 405,- per pers. Se Booking. Alle rom er utstyrt med arbeidsplass med godt leselys, garderobe, gulv med eikeparkett.  

  3

  sengs

  Trippelrom med bad

  Trippelrom med eget bad. Pris fra  kr. 295,- / 305,- per pers. Se Booking. Rommet har 1 stk dobbeltseng  på 160 cm x 200 cm , og 1 seng  på 80 cm x 200 cm. Alle rom er utstyrt med arbeidsplass med godt leselys, låsbare garderobeskap, gulv med eikeparkett.  

  4

  sengs

  4 sengsrom.

  4 sengsrommene har 2 køyesenger. Pris fra kr. 250,- /  275,- per pers.Se Booking. Alle rom er utstyrt med arbeidsplass med godt leselys, låsebare garderobeskap, gulv med eikeparkett.  

  8

  sengs

  8 sengsrom 

  8 sengsrommet har 4 køysenger. Pris fra kr. 210,- / 225,- per pers.Se Booking. Rommet er utstyrt med arbeidsplass med godt leselys, låsbare garderobeskap , gulv med eikeparkett.  

  10

  sengs

  10 sengsrom med bad

  10 sengsrommet har 5 køysenger og eget bad. Pris fra kr. 225,- / 240,- per pers.e Booking. Rommet er utstyrt med arbeidsplass med godt leselys, låsbare oppbevarings bokser, gulv med eikeparkett.  


  • Resepsjon & Fellesrom


   Resepsjon

   Åpningstider: Sommer : Mai tom September: kl 0900 - kl 2300.Vinter : Oktober tom April: kl 0930 - kl 1630. Ankomst før åpningstid er ikke mulig. Ankomst etter stengetid er mulig ved forhåndsavtale.    Oppholdsrom

   Stue og spiseplassen er tilknyttet kjøkkenet. Sett deg ned og møt andre gjester, og du kan snakke om dagens opplevelser i Bergen.   TV-Stue

   Se på TV i felles salongen på  Marken Gjestehus – det er ikke TV på rommene på Marken Gjestehus, men vi har en stue med sofa og TV, der du kan slappe av etter en spennende dag i Bergen.   Gratis WIFI

   Sjekke e-post / reise-info på Marken Gjestehus – GRATIS WIFI , og for de av dere som reiser uten en bærbar PC vi har tilgjengelig en PC i felles stuen , gratis bruk på den også.


   Kjøkken

   Matlaging på kjøkkenet på Marken Gjestehus - fri bruk av kjøkken og kjøkkenutstyr, oppbevaringsplass og kjøleskap. Nyt selvlagede måltider og spar penger .Frokost buffet på annet hotell kan bestilles i resepsjonen. Morgenkaffe. Ja, det har vi. Vi har en kaffemaskin som gir deg nybrygget kaffe og cappuccino, kun kr 10, -, eller du kan lage din egen på kjøkkenet vårt,  da må du huske å ta med din egen kaffe / te. 


   Vaskerom

   Vaske klær på Marken Gjestehus - vaskemaskin og tørketrommel tilgjengelig for våre gjester. NOK 20, - per vask / tørk. Vaskepulver NOK 5, -, eller du kan bruke ditt eget.  Fortsett din reise med en pose full av rene klær.
 • Kontakt oss


 • Ordrebekreftelse

  Din bestilling er gjenomført

  Velkommen til oss
  Label
  Dato
  Sum Total
   
   
  Partial Invoice
   
   
  Remains to be paid
   
   
  En bekreftelse er sendt på e-post og kan i tillegg lastes ned her:

 • Om Marken Gjestehus

  Historie

  Marken Gjestehus åpnet i 1997 med 12 rom og 36 senger. Både i 2002 og 2009 utvidet vi ,og nå i 2013 har vi 22 rom med totalt 73 sengeplasser. I 2013 har vi foretatt en "makeover" på de fleste av våre rom, og Marken Gjestehus fremstår nå som friskt og moderne. 

  Priser og utmerkelser

  Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at våre gjester skal trives, og vi setter stor pris på tilbakemeldinger. Se vår link til TripAdvisor hvor du kan lese de seneste gjestekommentarene. Skriv gjerne en du også !

  Marken Gjestehus er stolt over å ha vunnet prisen for årets beste Hostel / Vandrehjem flere ganger. Dette er en pris som deles ut via Hostelworld.com - Hoscars. Den største prisen for Hosteller i hele verden. Det er 35.000 hosteller fra 180 land og over 3, 5 millioner gjestekommentarer.  Prisen gies til de beste hostellene i verden , basert på gjestekommentarer fra kunder som har booket via Hostelworld.com. Ratingen går på disse kriteriene: Karakter, Sikkerhet, Beliggenhet, Betjening , Trivsel og Renhold.  


  2008 Hoscar Winner 1st  Country: Norway
  2009 Hoscar Winner 1st  Country: Norway
  2010 Hoscar Winner 2nd Country: Norway
  2011 Hoscar Winner 1st  Country: Norway
  2012 Hoscar Winner 1st  Country: Norway


  TripAdvisor
 • Tilbud og Nyheter • Beliggenhet og litt om Bergen


  Beliggenhet

  Marken Gjestehus ligger i Tverrgaten til Markens gågate, som igjen liker like ved jernbanestasjonen og Bergen Storsenter. Marken er Bergens "Notting Hill" - et internasjonalt strøk med et  godt utvalg av kafeer, frisører og fine nisje butikker. Med 2 minutters gange inn til Sentrum av Bergen (Fløibanen, Torgallmenningen, Fisketorget) ligger Marken Gjestehus svært sentralt plassert. Jernbanestasjon og Busstasjon ligger også i 2 minutters gangavstand fra gjestehuset. 

  Om du går fra jernbane- eller busstasjon: Gå først gjennom Marken Gågate, ta til høyre når du kommer til Tverrgaten. Marken Gjestehus ligger ned den gaten på venstre side. Fra Bergen Lufthavn Flesland tar det ca. 20 minutter ned til sentrum med flybussen   (12 km). Marken Gjestehus ligger i Kong Oscarsgt 45 ( inngang fra Tverrgaten ), dette er riksvei 585 gjennom Bergen sentrum. Se også Google kart under Kontakt Oss

  Bergen

  Bergen liker besøk. Og Bergen er verdt et besøk.  Kultur- og opplevelsesregionen Bergen har alltid noe å by på, uansett årstid. Bergen er en internasjonal by full av opplevelser og tradisjon, sjarm og atmosfære. Både byen, kysten og fjordene i vår region tilbyr deg den ideelle kombinasjon av natur, kultur og aktiviteter. 


  Attraksjoner
  Bergens unike beliggenhet mellom 7 fjell gir store muligheter til naturopplevelser. En by med naturen like utenfor dørstokken. Fløibanen tar deg på få minutter opp til sentrums nærmeste fjell, mens Ulriksbanen tar deg opp på vårt høyeste fjell. Nyt utsikten, stillheten og roen mens du skuer ut over byen. Torgets delikatesser lokker alle, og på Akvariet kan du tilbringe timevis blant fisk, pingviner og seler. På VilVite kan hele familien utforske vitenskap og teknologi. Bryggesiden en del av vår kulturarv med plass på Unescos Verdensarvliste. På Bryggen i Bergen finner du museum og mange restauranter og shoppingsentrene er bare 5 minutter unna. Kunstgatenmed imponerende samling av unike kunstskatter fra inn- og utland ligger på rekke og rad ved Lille Lungaardsvann. 

  Sightseeing
  Mangfold av turer både til fots, med buss eller med båt.
  Ex. BERGENS-EXPRESSEN1-times guidet tur med sightseeing toget Bergens-Expressen. Turen tar oss gjennom bygatene, mellom gamle trehus, langs Bryggen og Fisketorget. Videre kjører det opp i høyden, der man får et nydelig panoramaskue ut over byen mellom fjellene.

  Fjordturer og rundturer
  Bergen - inngangen til Fjordrikets opplevelser ex NORGE I ET NØTTESKALL®
  Norges mest populære rundtur/enveistur inkluderer noen av de vakreste landskapene i Fjord Norge. Den imponerende Flåmsbana, fjordcruise på den trange Nærøyfjorden, inkludert på UNESCOs Verdensarvliste, og den stupbratte Stalheimskleiva, er noe av det du får oppleve. Turen går daglig, hele året fra Bergen og Oslo.

  DET SKJER - noe hele året
  Det var ikke uten grunn at Bergen var Europeisk Kulturhovedstad i år 2000. Bergen har et meget allsidig underholdningstilbud som spenner seg fra finkultur til livlige fotballkamper. Opplev et av verdens eldste symfoniorkestre, profesjonelt ballettensemble, spennende jazz- og bluesmiljø, flere teatre og allsidige konsertlokaler, utendørs sommeropera, frodige revyer og varierte festivaler. Og ikke minst de store utendørs konsertene med stjerner fra hele verden.

Login