Velkommen

Rimelig overnatting i Bergen - Fra kr. 195,- per pers.

Marken Gjestehus er et svært  sentralt og rimelig overnattingssted, for deg som ønsker å bruke pengene på annet enn kun å sove! Med lokalisering midt i Bergen med dets kultur, underholdning og fritidstilbud er det en ypperlig base for å kunne utforske det du interesserer deg for.

Overnattingstilbudet  vi har basert oss på er "vandrehjemsprinsippet". Marken Gjestehus kan tilby rom/sengeplass i rom fra 1 til 10 personer. Vi har 22 rom med totalt 73 sengeplasser. Rommene er lyse og trivelige, og er utstyrt med låsbart garderobeskap, skrivepult, stoler og speil. Vi har i tillegg felles oppholdsrom, fullt utstyrt kjøkken til fri bruk , TV stue, og toalett/dusjer med god standard i korridor til de rom som ikke har eget bad. Bank, postkontor, matvarebutikker og restauranter like ved gjestehuset.

Marken Gjestehus ble kåret til Norges beste Hostel i 2008, 2009,2 plass i 2010. og nr 1 igjen nå i 2011.

Våre gjester er alt fra bedriftskunder og familier til ryggsekk-turister. Kort sagt gjester som ønsker å bo best mulig til en rimelig pris. Sammen med besetningen er de alle med på å skape den spesielle hjemlige og koselige atmosfære som kjennetegner Marken Gjestehus - et moderne vandrerhjem!


   

Marken Gjestehus

Følg oss på Facebook og Twitter !

>> Les mer
 


Rombilder fra Marken Gjestehus

Her vises det bilder fra noen av rommene på Marken Gjestehus. Her kan du se 360° bilder, og stillbilder.
Se bildene

Liten filmsnutt

Her kan du se en liten film som viser veien til Marken Gjestehus fra Bergen Togstasjon.
Se film"The place is so warm, clean and nice. Thanks again for the hospitality and friendly staff"
Gina S. Benites - Mexico
"I`ve been on a world trip, stayed in many hostels, and this one has been a treat! So clean & trendy."
Lori - Canada
"This is truly the place to stay when travelling. The kitchen is well equipped and the sittingroom is excellent. This definitely beats any youth hostel I`ve stayed in. Keep it up!"
Kimberly Budden - Wales
"Firstly, I want to say that this is the finest or best ho(s)tel I`ve ever seen. I`ve trevelled all around Europe ( 12 countries) and stayed several places, but I must say I am impressed to see such a place. Anyway, enjoy your trip."
Mehmetcan - Turkey
© Marken Gjestehus 2003
Utviklet av Abile
Designet av andreofnorway